Betingelser -Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Safeexperten. Vores betingelser gælder, hvis der ikke er indgået nogen anden skriftlig aftale mellem dig som køber og Safe Experten. For mere specifikke oplysninger om leverancer, bedes du følge linket her…

Afgivelse af ordre

Når du afgiver en ordre via vores hjemmeside, sender vores system automatisk en e-mail-besked om hvilke produkter, du har bestilt, og at ordren er sendt til os.

Denne e-mail er IKKE en juridisk bindende ordrebekræftelse, men kun en elektronisk kvittering for, at din ordre er blevet sendt til os. Når vi har håndteret din ordre, sendes en ordrebekræftelse til dig.

Safe Experten har muligheden for at annullere ordren på grund af trykfejl, tekniske problemer, leveringsfejl eller lignende. Når vi har gennemgået din ordre, vil du modtage en bindende ordrebekræftelse. Det er altid vigtigt, at du gemmer din ordrebekræftelse. Hvis du senere ønsker at få en kopi af bekræftelsen, så send en e-mail til info@safeexperten.dk, så hjælper vi dig.

Annullering av ordre

Bestillinger, der endnu ikke er sendt, kan annulleres ved at kontakte vores kundeservice via telefon eller e-mail. Dette gælder dog ikke, hvis ordren er igangsat og det er et produkt, der er blevet redesignet eller på anden måde skræddersyet specifikt til kunden.

Hvis varerne er sendt, har du muligheden for at annullere købet. Kontakt os så hurtigt som muligt, så ser vi nærmere på det.

Priser

Alle priser på vor hjemmeside er i DKK inkl. moms. Når man handler med www.safeexperten.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at se priser uden moms, kan du klikke på knappen i toppen af hjemmesiden hedder inklusive moms, så den skifter til eksklusiv moms.

Betaling

På webstedet kan betaling foretages online ved hjælp af de tilgængelige betalingsmetoder, som f.eks VISA og Mastercard. Data, som du sender i forbindelse med køb, der er betalt med betalingskort, er krypteret (SSL). Hverken Safe Experten ApS eller andre har mulighed for at læse informationen. Beløbet bliver trukket fra kortet ved afsendelse af varen fra vort lager. Læs mere om betaling på vores side om betaling. 

Leveringstidspunkt og transport

Leveringstiden for lagervarer er mellem 2-8 dage afhængigt af hvad der sendes og hvor i landet det skal sendes. For bestilling af produkter, kontakt os for mere information. Levering af varer anses for at have fundet sted, når kunden har modtaget varerne.

Ved levering til privatpersoner foretages levering til gadedør, hvis du bor i en lejlighed og op til fortov, hvis du bor i et hus. Det kan undertiden være muligt for transportøren at komme nærmere et hus afhængigt af vejen og lastbilens vægt, men dette er ingen garanti.

For virksomheder leveres det enten til hovedindgangen eller til varemodtagelsen på gadeniveau.

Medmindre andet er aftalt, er køberen ansvarlig for indbæring og installation, dvs. at flytte varerne fra for eksempel grundgrænse til et rum i huset. Hvis der er behov for indbæring er dette en ekstra omkostning. Omkostningerne varierer afhængigt af skabets vægt og størrelse. Men det kan også variere afhængigt af hvordan det ser ud på stedet. For eksempel er der en elevator, der er mange trapper, tærskler og så videre. Så kontakt os, hvis du ønsker hjælp til dette, og vi aftaler en omtrentlig pris fra transportøren.

Varer med en vægt på under 20 kg sendes med GLS til din adresse eller nærmeste pakkeshop. Leveringer finder sted på hverdage i løbet af dagen, og du som kunde er ansvarlig for at være i stand til at modtage leveringen den dag, som luftfartsselskabet annoncerer. Læs mere om levering på vores side om leverancer.

Fortrydelse

Hvis du er en forbruger, gælder forbrugeraftaleloven for dig. Du har 14 dage til at annullere dit køb, når du handler hos os.

Afbestillingsperioden udløber 14 dage efter den dag, du modtog din vare.

Du skal underrette os inden for 14 dage efter modtagelsen om, at du ønsker at annullere dit køb. Beskeden skal sendes via e-mail eller telefon. I din meddelelse skal du tydeligt oplyse, at du ønsker at udøve fortrydelsesretten. Du kan ikke blot ombestemme dig ved at nægte at modtage varen uden klart at give os besked. Hvis du ikke kontakter os ved fortrydelse vil du blive opkrævet for fragten.

Du skal returnere din vare til os uden unødig forsinkelse og inden for 14 dage efter at have meddelt os, at du ønsker at annullere dit køb. Du skal bære de direkte omkostninger i forbindelse med returnering af varerne. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen bliver ordentligt pakket. Du er ansvarlig for varerne fra det tidspunkt, hvor varerne returneres til os.

Hvis du har brugt produktet kan vi muligvis trække et rimeligt beløb svarende til forringelsen i værdien af produktet der er forårsaget af brug.

Varer undtaget fortrydelsesretten jvnfr. Forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen
Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vdligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhåndudtrykkeligt har anmodet om.

Hvis du ønsker at klage i forbindelse med håndteringen af din fortrydelsesret, kan du gøre det til:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500  Valby
Tlf.: 41 71 50 00

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til:

Safeexperten Aps
Roskildevej 16A 1 sal
2620  Albertlund

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Reklamationsretten dækker fabrikationsfejl men dækker ikke slid, misbrug, forkert anvendelse eller mangelfuld vedligeholdelse. Gem din faktura, da kun den er gældende som reklamationsbevis. Reklamationsret betyder, at du som forbruger er dækket af den 2-årige reklamationsfrist jf. købeloven. Du kan som forbruger således enten få din vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen – alt afhængig af den konkrete situation. Dette betinger at reklamationen er berettiget. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare skal du snarest muligt og indenfor rimelig tid kontakte os og forklare hvori fejlen eller manglen består.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk at sende varen tilbage i forsvarlig emballage send os en kvittering for afsendelsen, så vi kan refundere dine returomkostninger. Læs mere om klager på vores side om reklamation.

Varen skal sendes til:

Safeexperten Aps
Roskildevej 16A 1 sal
2620  Albertlund

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav

For information vedrørende logstatistik, persondata og cookies du klikke på linket her til vores persondatapolitik, alternativt kontakt os via e-mail.

har du spørgsmål om vores betingelser er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med yderligere information, info@safeexperten.dk.

Vil du vide lidt mere om forskellige klasser, kan du se i vores sikkerhedsguide, hvor vi har forsøgt at indsamle og afklare informationen. Men tøv ikke med at kontakte os, hvis du er usikker, eller hvis der opstår spørgsmål, hjælper vi dig med råd og tip.

Vi har mange års erfaring indenfor rådgivning og salg af sikkerhedsprodukter og arkivløsninger. Vore hovedprodukter indenfor sikkerhed omfatter brandsikre arkivskab og brandsikre dokumentskabeindbrudssikre skabepengeskabenøgleskabe, og laptopskabe. Derudover sælger vi også arkivskabetegningsskabeopbevaringsskabearkivkommoder, samt indlægsmapper og hængemapper.

Sikkerhedsprodukter af høj kvalitet giver dig den bedste sikkerhed. Vi køber derfor kun vore produkter fra anerkendte producenter samtidig med at vi sikrer, at producenterne anvender anerkendte testinstitutter ved test og certificering af såvel indbrud og brand. Dermed gør vi vores til at du kan føle dig tryg i hverdagen.

SafeExperten logotype
Dankort logotype
mastercard logotype
Mobilepay logotype
VISA logotype
0
    0
    Din Varekurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop