Om os

SafeExperten ApS er en nystartet virksomhed med mange års erfaring indenfor rådgivning og salg af sikkerhedsprodukter og arkivløsninger. Vore hovedprodukter indenfor sikkerhed omfatter brandsikre arkivskab og dokumentskabe, indbrudssikre skabe, pengeskabe, laptopskabe og dataskabe. Derudover sælger vi også arkivskabe, tegningsskabe, dokumentskabe, nøgleskabe samt indlægsmapper og hængemapper.

Safeexperten dækker hele skandinavien med hovedkontoret beliggende:

Safeexperten ApS
Roskildevej 16A 1. sal
2620  Albertslund

Kontoret er åbent fra 08.00 – 16.00 – besøg dog kun efter forudgående aftale.

Høj kvalitet giver bedst sikkerhed

Sikkerhedsprodukter af høj kvalitet giver dig den bedste sikkerhed. Vi køber derfor kun vore produkter fra anerkendte producenter samtidig med at vi sikrer, at producenterne anvender anerkendte testinstitutter ved test og certificering af såvel indbrud og brand. Dermed gør vi vores til at du kan føle dig tryg i hverdagen.

Vi hjælper dig gerne

Du ved helt sikkert, hvad du eller din virksomhed har af værdier eller dokumenter I ønsker beskytttet mod brand eller tyveri. Men de færreste ved hvordan man har den optimale beskyttelse. Derfor er vi altid parate til at hjælpe dig med rådgivning over telefon, chat eller mail. Er det en større opgave kommer vi også gerne på besøg for i fællesskab at finde netop din løsning. Vi glæder os til at høre fra dig.

SafeExperten logotype
Dankort logotype
mastercard logotype
Mobilepay logotype
VISA logotype
0
    0
    Din Varekurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop